טלפון: 03-6913545

בלוג
<< המדריך הבסיסי להכרת הסושי והסשימי  >>

המדריך הבסיסי להכרת הסושי והסשימי 

מאת: תמי לנצוט ליבוביץ

לכבוד יום הסושי הבינלאומי שמתקיים היום, ה 18 ליוני 2020, כמה מילים להכרת סגנון  ותרבות המטבח היפני שהפך להיות פופולרי בהרבה מאד ארצות ומאד חזק פה בישראל. נחמד לראות ילדים ונוער יודעים להזמין במסעדה את סוג הסושי שהם רוצים ומכירים, ויותר מזה, השליטה המוחלטת שלהם בצופסטיקס, מדהים.

כמה כללים ששוה להכיר בבואנו לאכול מאכלים מיוחדים אלו. מאכלים עם היסטוריה, עם חוקים וכללים שאנו חייבים לדעת על מנת לא להעליב את המטבח היפני והשף שעומד בראשו. פה הכלל ברומא התנהג כרומאי  תופס מקום רציני ומכובד.כך שחשוב ללמוד ולעשות שיעורי בית לפני כניסתנו למסעדה יפנית.

אלו הם סוגי הסושי הבסיסיים ושמותיהם שחשוב לדעת:

איך אוכלים את זה?

להמשך הכתבה אנא לחצו כאן:

©כל הזכויות שמורות לתמי לנצוט ליבוביץ