Business Hospitality Protocol
כיצד אירוח עסקי מסייע להעמקת קשרים, לשיפור תדמית וליצירת הזדמנויות חדשות
מרצה : תמי לנצוט ליבוביץ
אירוח עסקי שונה בתכלית מאירוח חברתי פונטני ולא מחייב. על מנת שאירוח עסקי יהיה מוצלח וישיג את מטרותיו, חשוב לשלוט בכללי ההתנהגות המתאימים לסיטואציה ולהכיר את מנהגי האירוח בעולם רב תרבותי. יש להבין את הקודים המקובלים לניהול שיחה בזמן אירוח ואפילו את האופן בו מצופה מכם לשבת סביב השולחן, לאכול ולשתות.אירוח מוצלח, בהתאם לכללים המקובלים, יעשה פלאים ליחסים שלכם עם האנשים שאתם מארחים, יחזק את הקשר הבינאישי ויגדיל את סיכוי להעמיק ולהרחיב את הפעילות המשותפת.
אירוח עסקי הוא הזדמנות להעמיק את ההיכרות עם השותפים וליצור מערכת יחסים אישית שתסייע ביצירת הזדמנויות עסקיות חדשות. כדי להצליח צריך להכיר את הכללים, לתכנן מראש ולהקפיד על ביצוע מדויק.
הכפר הגלובלי בו אנו חיים מזמן אינטראקציות עסקיות מגוונות. שליטה בכללי האירוח הנהוגים בתרבויות שונות ובסיטואציות שונות, תסייע לכם להשיג את מטרותיכם.
בהרצאה 'פרוטוקול ותרבות האירוח בזירת העסקים' נדבר על ההבדלים בין אירוח רשמי לאירוח לא רישמי, נבחן סוגים שונים של ארוחות עסקיות ונבין מהם כללי ההתנהגות, הלבוש והשיח השונים הנגזרים מכל סוג.
ניתן לרכוש את הידע הדרוש גם באמצעות מפגשי אימון אישיים או קבוצתיים, הכוללים התנסות מעשית בסיטואציה של ארוחה במסעדה ומאפשרים לתרגול הלכה למעשה את העקרונות הנלמדים.
למי מתאימה ההרצאה: מנהלים ובכירים, אנשי עסקים, סגל דיפלומטי, סגל ייצוגי, אנשי תקשורת
בין הנושאי ההרצאה:
- אירוח רשמי, אירוח לא רשמי וההבדלים בינהם
- אירועים דיפלומטיים והכללים הנהוגים בהם
- נוהגי המנה אפקטיבית לאירוע עסקי
- הדרך הנכונה לביצוע "שורת מקבלי הפנים - Receiving Line" -
- עולם האלכוהול - היכרות עם הדרך המקובלת להציע ולצרוך אלכוהול באירוע עסקי
- פרוטוקול הארוחה הרשמית שיסייע לכם להבין כיצד לנהוג בעת ההארוחה עצמה: כללי עריכת השולחן, סוגי הסכו"ם וסדר השימוש בו, ארגון הכוסות והאביזרים השונים ותורת סידורי הישיבה.
- איך אוכלים את זה? - סוגי מזון וגישות שונות לאוכל סביב העולםעל קצה המזלג – אוכלים מסביב לעולם
- כוסות יין והקשר שבין יין לעסקים
- ארוחה עסקית במסעדה - איך מדברים עם המלצר ומה הם כללים 'הטיפ''?
- אמנות האירוח בסביבה המשרדית ופגישות עסקים
מבנה ההרצאה: הרצאה פרונטלית עם מצגת עשירה
אורך ההרצאה: שעה וחצי
פורמטים נוספים: סדנה הכוללת ארוחה מודרכת בת 3 שעות במסעדה, לחווית למידה מהנה ויעילה, מגבשת וייחודית
שני מפגשים אישיים עם תמי לנצוט ליבוביץ: הדרכה במשרד וארוחה מודרכת במסעדת יוקרה.
למידע והזמנות:
טל' במשרד: 03-691-3545
נייד אישי: 054-666-6226
דואר אלקטרוני: tami@tll.co.il